Benefiet4Lex

Concerten
Afbeelding_van_WhatsApp_op_2024-02-24_om_13.56.44_1d9153df
  zondag 27 februari 2022 15:30

  Huis van Eemnes, Eemnes  |  Eemnes, Nederland

Zoals de meeste van onze fans wel zullen weten, is onze dirigent Lex Bak getroffen door een zeldzame vorm van ruggenmergkanker. Voor deze ziekte bestaat in Nederland helaas nog geen genezende behandeling. Dit is uiteraard voor Lex en zijn gezin een enorme klap.

Er bestaat echter in de Verenigde Staten wel een experimentele behandeling die door Nederlandse verzekeraars niet wordt vergoed. Om deze behandling te kunnen betalen, is Lex' vrouw Sarina een crowdfundingsactie gestart: zie hiervoor https://www.lexbak.nl

Als ensemble willen we natuurlijk graag een bijdrage leveren. We werken daarom mee aan een concert op 27 maart 2022 in het Huis van Eemnes te Eemnes. Aan dit concert werkt ook een groot project harmonieorkest mee dat favoriete werken van Lex zal uitvoeren. Aanvang is 15:30. Toegang is 15 euro, wat uiteraard zal worden gedoneerd aan de crowdfunding.

Kaarten kunnen worden besteld op https://benefiet4lex.nl.

Poster benefiet4 lex concert

 

Benefietconcert voor Lex! Dit concert wordt een bijzondere voor ons allen. Onze dirigent Lex heeft namelijk een bijzonder zeldzame vorm van kanker. Hiervoor bestaat in Nederland geen behandeling, maar in het buitenland wel. Er is dus veel geld nodig. Daarom is zijn vrouw een crowdfunding gestart. De opbrengst van dit concert komt in zijn geheel ten goede aan deze crowdfunding. Lees meer over het verhaal van Lex: https://www.lexbak.nl/ of kijk op https://www.facebook.com/CureLex .

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
4, Noordersingel, Eemnes, Utrecht, Nederland
3755 EZ, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 27 februari 2022 15:30

Powered by iCagenda